Почетна
АСУЦ
Годишна програма за 2019 PDF Print E-mail
10.03.2016

ГОДИШНА ПРОГРАМА

Годишна програма на училиште

АСУЦ“Боро Петрушевски“

за учебна 2018-2019 годинаПовеќе
 
Меѓународен проект во рамките на програмата "Еразмус + " PDF Print E-mail
04.07.2015

Меѓународен проект во рамките на програмата Еразмус +
Искуствата од Европскиот образовен систем и социјалното партнерство, имплементирани во тековните реформи во стручното образование во земјата“

 

Повеќе...
 
Повелба за мобилност PDF Print E-mail
04.07.2015

АСУЦ Боро Петрушевски - корисник на “Повелбата за мобилност од областа на стручното образование и обука”.

 

Повеќе...
 
Годишна програма за 2017-2018 PDF Print E-mail
10.03.2016

ГОДИШНА ПРОГРАМА

Годишна програма на училиште

АСУЦ“Боро Петрушевски“

за учебна 2017-2018 годинаПовеќе
 
Завршни сметки PDF Print E-mail
10.03.2016

Завршни сметки


Во согласност со член 3 од Законот за изменување и дополнување за законот за сметководство


за буџетите и буџетските корисници службен весник бр.170 од 27.11.2017година ги објавуваме завршните сметки .

 Повеќе
 
Млади репортери за животна средина PDF Print E-mail
04.27.2017

Млади репортери за животна средина

 

 

Ученикот Исидор Демировски, учествува на конкусот,

Млади репортери за животна средина, со фотографија која ја отсликува еколошката кататрофа во градот под Шара, Тетово

Повеќе...
 
«StartPrev12345NextEnd»

Page 1 of 5