Почетна
Млади репортери за животна средина PDF Print E-mail
04.27.2017

Млади репортери за животна средина

 

 

Ученикот Исидор Демировски, учествува на конкусот,

Млади репортери за животна средина, со фотографија која ја отсликува еколошката кататрофа во градот под Шара, Тетово

Ученикот Исидор Демировски, учествува на конкусот, Млади репортери за животна средина,

со фотографија која ја отсликува еколошката кататрофа во градот под Шара, Тетово.