Почетна Автошкола и автодром
Автошкола и автодром PDF Print E-mail
10.28.2011

Покрај другите дополнителни дејности, Центарот нуди и Професионални услови за стекнување на возачка дозвола со:

● сопствени инструктори
● најниски цени во Македонија за сите кандидати за А и В возачки категории
● можност за плаќање на рати
● посебни поволности за ученици

Центарот нуди екстра попусти за организирани групи (најмалку 5 лица)!
Располагаме со:

● сопствен полигон – бесплатен за нашите кандидати
● современ возен парк

Повелете, Ве очекуваме!