Почетна Category Blog Завршни сметки за 2016
Завршни сметки за 2016 PDF Print E-mail
Written by Administrator   
10.03.2016

Завршни сметки


Во согласност со член 3 од Законот за изменување и дополнување за законот за сметководство


за буџетите и буџетските корисници службен весник бр.170 од 27.11.2017година ги објавуваме завршните сметки за 2016година.

 
Кликни на линкот подолу за да ги превземете завршните сметки за 2016:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last Updated on 12.06.2017