Почетна Category Blog АСУЦ-ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА
АСУЦ-ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА PDF Print E-mail
Written by Administrator   
04.01.2020

НОВ ОБРАЗОВЕН ПРОФИЛ во учебната 2020/2021

во соработка со Van Hool


МОНТЕР НА МОТОРИ И МОТОРНИ ВОЗИЛА

 

 

 

 • дуално образование АСУЦ-ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА
 • 50 проценти теорија и 50 проценти практична настава,
 • Тригодишно траење
 • Хидраулика, пневматика и електроника во моторните
 • возила
 • Практична настава во „Ван Хол Македонија”
 • Мотивација за најдобрите
 • Можност за вработување во белгиската компанија „Ван Хол
 • Македонија” после завршувањето на тригодишното средно
 • образование,
 • Уписи 16 и 17 Јуни и 25 и 26 Јуни 2020

 


Направи го вистинскиот избор за твојата иднина!

 

Запиши се во АСУЦ „ Боро Петрушевски“ !

Last Updated on 06.08.2020