Ballina Category Blog АСУЦ-ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА
АСУЦ-ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА pdf Shtyp Email
nga Administrator   
E mërkurë, 01 Prill 2020 00:00
Страната е во изработка

 

 

 • дуално образование АСУЦ-ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА
 • 50 проценти теорија и 50 проценти практична настава,
 • Тригодишно траење
 • Хидраулика, пневматика и електроника во моторните
 • возила
 • Практична настава во „Ван Хол Македонија”
 • Мотивација за најдобрите
 • Можност за вработување во белгиската компанија „Ван Хол
 • Македонија” после завршувањето на тригодишното средно
 • образование,
 • Уписи 16 и 17 Јуни и 25 и 26 Јуни 2020

 


Направи го вистинскиот избор за твојата иднина!

 

Запиши се во АСУЦ „ Боро Петрушевски“ !

Përditësimi E hanë, 08 Qershor 2020 11:10