Почетна Category Blog
Example of Category Blog layout (FAQs/General category)
КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ УПИСЕН РОК PDF Print E-mail
Written by Administrator   
06.23.2023

Резулатати од конечни резултати од прв уписен рок

 

Last Updated on 06.23.2023
Повеќе
 
ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОД УПИС ВО ПРВА ГОДИНА И РАСПОРЕД ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ НА ДОКУМЕНТИ ПО АЗБУЧЕН РЕДОСЛЕД PDF Print E-mail
Written by Administrator   
06.23.2023

РАСПОРЕД

за доставување на документи по азбучен ред

во АСУЦ „Боро Петрушевски“ на Град Скопје

 

Last Updated on 06.23.2023
Повеќе
 
ОТВОРЕН ДЕН-АСУЦ 2023 PDF Print E-mail
Written by Administrator   
05.02.2023

Отворениот ден - АСУЦ  беше одржан на 26.04.2024 година по повод чествување на нашиот Патрон,  а со цел да ги собереме на едно место релевантните образовни институции, деветооделенците, како наши потенцијални ученици, матурантите, на кои   им се даде можност да ја согладаат потребата на пазарот на труд за нивните струки   и секако нашите долгогодишни социјални партнери-компаниите, а се во насока на развој на стручното образование.

 

Last Updated on 05.02.2023
Повеќе
 
Закони PDF Print E-mail
Written by Administrator   
02.20.2023

 

Last Updated on 02.20.2023
 
Помошник директор PDF Print E-mail
Written by Administrator   
02.20.2023

Д-р Зекирија Зекири, е назначен за Помошен директор за настава во АСУЦ Боро Петрушевски на Град Скопје на 01 септември 2006 година.

Зекирија Зекири е роден на 13 март 1977 година во Скопје, каде го завршил основното и средното образование.Дипломиран машински инженер на Универзитет Св Кирил и Методиј во Скопје-Машински факултет Скопје

Завршил втро циклус студии на Универзитет Св Кирил и Методиј во Скопје-Машински факултет Скопје каде што се стекнува со академски назив магистер по технички науки од областа на индустриското инженерство и менаџмент.

На Универзитетот Св Климент Охридски Битола го одбранил својот докторски труд Научен пристап и напредни техники за развој на оптимални компоненти кај спојки за моторни возила и се стекнува со назив Доктор на науки од областа на индустрискиот менаџмент.

Зекирија Зекири , својата професионална кариера и образование низ годините ги градеше во АСУЦ Боро Петрушевски на Град Скопје почнувајќи како наставник по машинска група на предмети. На 01 септември 2006 година  е назначен за Помошен директор за настава во АСУЦ Боро Петрушевски на Град Скопје и сеуште ја врши својата функција.

Во текот на својата професионална кариера е учесник на голем број работилници и симпозиуми во нашата држава и надвор од неа.

Течно зборува англиски, македонски и албански јазик.

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 1 of 10