Почетна Category Blog Работно време на шалтерот на МВР
Работно време на шалтерот на МВР PDF Print E-mail
Written by Administrator   
02.06.2014

(03-08.02.2014) Шалтерот на МВР за заверка на сообраќајни оваа недела работи од 13:00 до 18:30 а во сабота од 07:00 до 12:00.

(10-15.02.2014) Шалтерот на МВР за заверка на сообраќајни оваа недела работи од 07:00 до 13:00 а во сабота нема да работи.

Last Updated on 12.22.2014