Почетна Category Blog Годишна програма за 2014-2015
Годишна програма за 2014-2015 PDF Print E-mail
Written by Administrator   
10.14.2014

Кликни на линкот подолу за да ја превземеш годишната програма за воспитно-образовната работа на АСУЦ „Боро Петрушевски“ за учебната 2014-2015 година:

Годишна програма за 2014-2015 година

Last Updated on 12.23.2014