Почетна Category Blog Годишна програма за 2019
Годишна програма за 2019 PDF Print E-mail
Written by Administrator   
04.22.2019

ГОДИШНА ПРОГРАМА

Годишна програма на училиште

АСУЦ“Боро Петрушевски“

за учебна 2018-2019 година
Кликни на линкот подолу за да ја превземете програмата за 2018-2019: 

 

 

 

 

 

 

 

Last Updated on 04.22.2019