Ballina Category Blog АСУЦ „ Боро Петрушевски“ партнер во уште еден проект подржан од Еразмус + програмата на Европска Унија
АСУЦ „ Боро Петрушевски“ партнер во уште еден проект подржан од Еразмус + програмата на Европска Унија pdf Shtyp Email
nga Administrator   
E mërkurë, 01 Prill 2020 00:00
Страната е во изработка

Во тек е реaлизација на тригодишниот проект  "Методи, алатки и ресурси за ефикасна и подобрена ИKТ настава во стручното образование".  АСУЦ „ Боро Петрушевски“  е дел од конзорциумот кој учествува во реализација на проектните активности во насока на подобрена ИКТ настава во стручното обраование. Проект координатор  е Инстититот Комаг од Полска,  а партнери се АСУЦ „ Боро Петрушевски“  од Скопје, Школскиот центар од Велење и Стручното техничко училиште од Рига.

 


Përditësimi E enjte, 03 Qershor 2021 06:22