Почетна
АСУЦ
ОТВОРЕН ДЕН-АСУЦ 2023 PDF Print E-mail
05.02.2023

Отворениот ден - АСУЦ  беше одржан на 26.04.2024 година по повод чествување на нашиот Патрон,  а со цел да ги собереме на едно место релевантните образовни институции, деветооделенците, како наши потенцијални ученици, матурантите, на кои   им се даде можност да ја согладаат потребата на пазарот на труд за нивните струки   и секако нашите долгогодишни социјални партнери-компаниите, а се во насока на развој на стручното образование.

 

Повеќе
 
Реализиран проект за мобилност на ученици и наставници во рамките на Еразмус + програмата PDF Print E-mail
09.13.2021

Реализиран проект за мобилност на ученици и наставници во рамките на Еразмус + програмата

”Мехатрониката како основа за унапредување на перформансите и квалитетот на модерните моторни возила“

 

Повеќе
 
ЦЕНТАР ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА ЗА ЗЕЛЕНИ ИНОВАЦИИ ЌЕ СЕ ОТВОРИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНА ВО СКОПЈЕ PDF Print E-mail
06.17.2021

ЦЕНТАР ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА ЗА ЗЕЛЕНИ ИНОВАЦИИ ЌЕ СЕ ОТВОРИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНА ВО СКОПЈЕПовеќе
 
Меѓународна активност за обука за наставен кадар – Рига, Латвија. PDF Print E-mail
06.17.2021

Меѓународна активност за обука за наставен кадар – Рига, Латвија.Повеќе
 
Меѓународна активност за обука за наставен кадар – Велење, Словенија. PDF Print E-mail
10.25.2021

Меѓународна активност за обука за наставен кадар – Велење, Словенија.Повеќе
 
АСУЦ-со-нов-центар-за-Виртуелна-реалност PDF Print E-mail
06.17.2021

АСУЦ-со-нов-центар-за-Виртуелна-реалностПовеќе
 
«StartPrev12345678NextEnd»

Page 1 of 8