Почетна
АСУЦ
Реализиран проект за мобилност на ученици и наставници во рамките на Еразмус + програмата PDF Print E-mail
09.13.2021

Реализиран проект за мобилност на ученици и наставници во рамките на Еразмус + програмата

”Мехатрониката како основа за унапредување на перформансите и квалитетот на модерните моторни возила“

 

Повеќе
 
ЦЕНТАР ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА ЗА ЗЕЛЕНИ ИНОВАЦИИ ЌЕ СЕ ОТВОРИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНА ВО СКОПЈЕ PDF Print E-mail
06.17.2021

ЦЕНТАР ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА ЗА ЗЕЛЕНИ ИНОВАЦИИ ЌЕ СЕ ОТВОРИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНА ВО СКОПЈЕПовеќе
 
Меѓународна активност за обука за наставен кадар – Велење, Словенија. PDF Print E-mail
10.25.2021

Меѓународна активност за обука за наставен кадар – Велење, Словенија.Повеќе
 
АСУЦ-со-нов-центар-за-Виртуелна-реалност PDF Print E-mail
06.17.2021

АСУЦ-со-нов-центар-за-Виртуелна-реалностПовеќе
 
Меѓународна активност за обука за наставен кадар – Рига, Латвија. PDF Print E-mail
06.17.2021

Меѓународна активност за обука за наставен кадар – Рига, Латвија.Повеќе
 
РЕЗУЛТАТИ НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ PDF Print E-mail
06.17.2021

РЕЗУЛТАТИ НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ

во прв уписен рок 2021 годинаПовеќе
 
«StartPrev1234567NextEnd»

Page 1 of 7