Ballina
АСУЦ
КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ УПИСЕН РОК pdf Shtyp Email
E premte, 23 Qershor 2023 12:36
Страната е во изработка
Повеќе
 
ОТВОРЕН ДЕН-АСУЦ 2023 pdf Shtyp Email
E martë, 02 Maj 2023 12:56
Страната е во изработка
Повеќе
 
ЦЕНТАР ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА ЗА ЗЕЛЕНИ ИНОВАЦИИ ЌЕ СЕ ОТВОРИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНА ВО СКОПЈЕ pdf Shtyp Email
E enjte, 17 Qershor 2021 00:00
Страната е во изработка
Повеќе
 
Реализиран проект за мобилност на ученици и наставници во рамките на Еразмус + програмата pdf Shtyp Email
E hanë, 13 Shtator 2021 00:00
Страната е во изработка
Повеќе
 
Меѓународна активност за обука за наставен кадар – Велење, Словенија. pdf Shtyp Email
E hanë, 25 Tetor 2021 00:00
Страната е во изработка
Повеќе
 
«FilloPara12345678TjetriFund»

Faqe 1 nga 8