Почетна
АСУЦ
АСУЦ Боро Петрушевски е координатор на проектот “Skopshtina Cares” поддржан од Регионалната канцеларија за младинска соработка со седиште во Тирана. PDF Print E-mail
04.01.2020

АСУЦ Боро Петрушевски е координатор на проектот “Skopshtina Cares” поддржан од Регионалната канцеларија за младинска соработка со седиште во Тирана.

Повеќе
 
АСУЦ “Боро Петрушевски”, партнер во Еразмус + проектот “GREENOVET” PDF Print E-mail
04.01.2020

АСУЦ Боро Петрушевски, партнер во Еразмус + проектот “GREENOVET”

Повеќе
 
И З В Е Ш Т А Ј од самоевалуација PDF Print E-mail
04.01.2020

И З В Е Ш Т А Ј

од самоевалуација на АСУЦ „Боро Петрушевски“ – Скопје за учебните години 2016-2017 и 2017-2018

 

Повеќе
 
Годишна програма за 2019 PDF Print E-mail
04.22.2019

ГОДИШНА ПРОГРАМА

Годишна програма на училиште

АСУЦ“Боро Петрушевски“

за учебна 2018-2019 годинаПовеќе
 
Проект во рамките на програмата "Еразмус + " PDF Print E-mail
04.25.2019

Проект во рамките на програмата Еразмус +

Развивање на професионалните и меките вештини за полесно вклучување на пазарот на труд

 

Повеќе...
 
Отворен ден – ученици и работодавачи PDF Print E-mail
04.21.2019

АСУЦ „Боро Петрушевски“ на Град Скопје со отворени врати ги пречека работодавачите на истакнати компании од Скопје. Отворен ден – ученици и работодавачи

 

Повеќе...
 
«StartPrev12345678NextEnd»

Page 3 of 8