Почетна
АСУЦ
Годишни извештаи PDF Print E-mail
10.03.2016

ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ

Кликни на линкот подолу за да ги превземете годишните извештаи:Повеќе
 
АСУЦ „Боро Петрушевски“ на Град Скопје – вторпат домаќин на Меѓународен симпозиум PDF Print E-mail
10.03.2016

AСУЦ „Боро Петрушевски“ на Град Скопје – вторпат домаќин на Меѓународен симпозиум

 

„ИНТЕРДИСЦИПЛИНАРНОСТ НА ЛОГИСТИКАТА И СООБРАЌАЈОТ“

 

 

Повеќе
 
Меѓународен проект во рамките на “Еразмус +” програмата PDF Print E-mail
04.05.2016

Меѓународен проект во рамките на Еразмус +програмата

 

Интегриран курикулум со практичната настава

(Словенија, Австрија, Шпанија)

Повеќе...
 
Годишна програма за 2015-2016 PDF Print E-mail
11.17.2015

Кликни на линкот подолу за да ја превземеш годишната програма за воспитно-образовната работа на АСУЦ „Боро Петрушевски“ за учебната 2015-2016 година:

Годишна програма за 2015-2016 година

 
Постигнувања на учениците, награди, признанија, 2014/2015 PDF Print E-mail
11.24.2015

Постигнувања на учениците, НАГРАДИ, ПРИЗНАНИЈА, 2014/2015

Повеќе...
 
Меѓународен проект во рамките на програмата "Еразмус + " PDF Print E-mail
04.07.2015

Меѓународен проект во рамките на програмата Еразмус +
Дијагностика на современите моторни возила
(Ученици
на практична обука во Севиља – ШПАНИЈА)

Практична обука во сервиси за сите видови возила: Mercedes,  Volvo, Renault, Peugeot, BMW X6, Land Rover,  Seat,  Ford, Audi, Citroen, Porsche

Партнери во проектот:
►АСУЦ Боро Петрушевски – Скопје
►Stage Within European Programmes – Sevilla

Повеќе...
 
«StartPrev1234567NextEnd»

Page 5 of 7