Почетна
АСУЦ
О Г Л А С за запишување на ученици во прв уписен рок во I (прва) година во учебната 2021/2022 година PDF Print E-mail
04.01.2020

О Г Л А С


за запишување на ученици во прв уписен рок во


I (прва) година во учебната 2021/2022 година

Повеќе
 
Отворен повик за експерт/експерти PDF Print E-mail
04.01.2020

Отворен повик за експерт/експерти

Повеќе
 
АСУЦ „ Боро Петрушевски“ партнер во уште еден проект подржан од Еразмус + програмата на Европска Унија PDF Print E-mail
04.01.2020

АСУЦ „ Боро Петрушевски“ партнер во уште еден проект подржан од  Еразмус + програмата на Европска Унија

Повеќе
 
АСУЦ “Боро Петрушевски”, партнер во Еразмус + проектот “GREENOVET” PDF Print E-mail
04.01.2020

АСУЦ Боро Петрушевски, партнер во Еразмус + проектот “GREENOVET”

Повеќе
 
АСУЦ Боро Петрушевски е координатор на проектот “Skopshtina Cares” поддржан од Регионалната канцеларија за младинска соработка со седиште во Тирана. PDF Print E-mail
04.01.2020

АСУЦ Боро Петрушевски е координатор на проектот “Skopshtina Cares” поддржан од Регионалната канцеларија за младинска соработка со седиште во Тирана.

Повеќе
 
И З В Е Ш Т А Ј од самоевалуација PDF Print E-mail
04.01.2020

И З В Е Ш Т А Ј

од самоевалуација на АСУЦ „Боро Петрушевски“ – Скопје за учебните години 2016-2017 и 2017-2018

 

Повеќе
 
«StartPrev1234567NextEnd»

Page 2 of 7